jan 222017
 

In het schooljaar 2016-2017 heeft de Jan Lighthart school in Vlaardingen Wenzi gekozen  tot één van haar goede doelen.

Gedurende het hele jaar worden er allerlei dingen georganiseerd waarmee geld opgehaald wordt.

Continue reading »

jan 242016
 

 

 

 

 

 

In het najaar van 2015 houdt Stichting Wenzi een loterij

Prijs per lot €2,-

 De opbrengst van de loterij maakt het mede mogelijk dat kinderen in Kenia naar het voortgezet onderwijs kunnen

Op dinsdag 24 november is de trekking van de loterij, tijdens een filmavond waar  we onze belevenissen van onze najaarsreis 2015,naar Kenia,  laten zien.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Locatie: De drukkerij, Dr Kuyper kade 27c, Maassluis

Inloop vanaf  19.30 Aanvang 20.00 uur

 

Wenzi loterij

jan 022014
 

actienieuws2013In het voorjaar van 2013  was er een grote sponsor actie  georganiseerd op het CLD Delft.
De eerste dag was het schitterend weer, maar helaas viel de tweede dag een beetje in het water.

Verder was Wenzi veelvuldig te zien op de zomer en winter markten.

pdf Actie nieuws 2013

dec 252012
 

kerstmarkt_vlaardingen1

In december was stichting Wenzi te vinden op de kerstmarkten van Maassluis en Vlaardingen

 

 

apr 212012
 

wakawaka_foundation

Donderdag 12 mei 2012 was er een persconferentie ter gelegenheid van de lancering van de wakawaka foundation.
Voor de camera’s die de beelden live de hele wereld over zonden, kreeg Stichting Wenzi  symbolisch 350 wakawaka lampjes aangeboden.

video_iconLancering WakaWaka Foundation

jan 292012
 

wollebrandcross-logoWenzi is één van de drie grote doelen van de Cross. Aangedragen door Nature’s Pride. Veel voorbereiding is er aan vooraf gegaan. Vele mailtjes van Nature’s Pride naar  Wenzi en andersom.   De dag begint goed. Mooi , fris , zonnig weer. Geweldig om te lopen. 180 mensen in een mooi paars Nature’s Pride  t shirts verschijnen aan de start voor Wenzi.

Na het startschot gaat iedereen  enthousiast van start. Het parcours is mooi, maar modderig. Als extra  moeilijkheid de waterberg.  Een heuvel  met op de top een  neveldouche. Eén grote geweldige glibberpartij om boven te komen. Wenzi was de hele dag aanwezig met een promotiestand.

Aan  het einde van de dag  werd een cheque met een enorm bedrag uitgereikt. Nature’s Pride heeft dit bedoeld  voor het bouwen van nieuwe  lokalen en het inrichten van de nog lege, al  gebouwde  lokalen.

Nu kunnen we gaan bouwen!

jul 082010
 

oud_papierIn de maanden Maart en April heeft de Oud Papier Actie( OPA)”De Ark” oud papier ingezameld voor stichting Wenzi. De aangeleverde en opgehaalde hoeveelheid papier bedroeg 25.060 kg en de opbrengst daarvan is €1.365.00,- Dit met dank aan de vele medewerkers van OPA en vooral ook die mensen die iedere keer weer de moeite nemen om hun oud papier te bewaren en in te leveren bij OPA “De Ark”

Er is een bedrag over gemaakt naar Kenia. Hiervoor gaan 20 kinderen studeren, worden er 3 salarissen van kleuterleidsters uit betaald en kunnen diezelfde kleuterleidsters de opleiding gaan volgen. Dit alles natuurlijk op 50/ 50 basis zoals beschreven in het 5 jaren plan.

jul 082010
 

talent1
De mensen van Wijk gemeente Oost de Ark zijn een talenten veiling gestart om geld  te verdienen voor Stichting Wenzi. Groot en klein komt met de  meest leuke,  en creatieve ideeën, om geld  bij elkaar te krijgen. We weten nog niet wat de uiteindelijke opbrengst wordt, maar ik kan u nu alvast vertellen dat er meer dan €1000,- bij elkaar gespaard is.