jan 292012
 

wollebrandcross-logoWenzi is één van de drie grote doelen van de Cross. Aangedragen door Nature’s Pride. Veel voorbereiding is er aan vooraf gegaan. Vele mailtjes van Nature’s Pride naar  Wenzi en andersom.   De dag begint goed. Mooi , fris , zonnig weer. Geweldig om te lopen. 180 mensen in een mooi paars Nature’s Pride  t shirts verschijnen aan de start voor Wenzi.

Na het startschot gaat iedereen  enthousiast van start. Het parcours is mooi, maar modderig. Als extra  moeilijkheid de waterberg.  Een heuvel  met op de top een  neveldouche. Eén grote geweldige glibberpartij om boven te komen. Wenzi was de hele dag aanwezig met een promotiestand.

Aan  het einde van de dag  werd een cheque met een enorm bedrag uitgereikt. Nature’s Pride heeft dit bedoeld  voor het bouwen van nieuwe  lokalen en het inrichten van de nog lege, al  gebouwde  lokalen.

Nu kunnen we gaan bouwen!

Sorry, the comment form is closed at this time.